HA-serum

15. juni 2012

HYALURONIC ACID 0,35%

Hyaluronsyra (HA) är ett i huden naturligt befintligt ämne med en extrem vattenbindande förmåga. HA ger hudens fasthetsfibrer kvalitet och är en del av cellernas förnyelseprocess. Med en stigande ålder reduceras dock hudens naturliga HA-produktion vilket gör att huden förlorar sin fyllighet och linjer, rynkor blir framträdande och markerade.

DERMAROLLER® HA är ett serum i ny unik formula som kombinerar Hyaluronsyra med antioxidanter (A- & E-vitamin), mjukgörande och lugnande ingredienser. Serumet kompletterar övrig antiåldrandevård genom applicering morgon och kväll (en ampull räcker till 2 applikationer) och ger då huden effektiv antiåldrandevård på hudens ytstruktur.

Vid applicering i kombination med DERMAROLLER® Hemvårdsverktyg får serumet en betydligt mer djupgående och kraftfullare behandlingseffekt då hemvårdsverktyget tillåter att ingredienserna "slussas" till hudens djupare lager. Detta ger en mer fyllnadsliknande effekt på linjer/rynkor.

DERMAROLLER® HA appliceras på huden direkt efter att du har rollat den med ditt DERMAROLLER® Hemvårdsverktyg. De dagar du inte rollar kan serumet appliceras under dag/nattkräm.